Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om kärlek var ord

om äkta kärlek kunde skrivas i text
skulle pennan smälta och pappret brinna
orden skulle fortfarande stå kvar
för ingenting i världen
skulle få dem att försvinna




Fri vers av J.Larsson
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-18 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson