Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låga som aldrig slutar brinna


Kärleksfullhet

jag svävar in i mitt innersta väsen.
jag kan glädjas åt att mitt egna universum,
skiner i kosmiska färger.

jag träffar mina änglar,
jag träffar mina demoner.

tänker på när vi smälte ihop och blodet brann.
våra lekfulla själar skiner som stjärnan,
i hoppet om att två ska bli tre.

jag minns doften,
den påminner om total kärleksfullhet.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl