Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag kunde leva för alltid


för alltid för alltid

Vara för evigt ung

För vad är hundra år tidsmässigt egentligen

Ingenting

Som en fis i rymden

Och det är ju så mycket som jag vill hinna uppleva

och se

Att bara få vara där och där och där

Att bara få vara med

För tänk om vi alla på jorden en dag sluter en enda lång

och evig fred där alla religioner är pasé

Inget som vi tror på längre då vi istället tror på oss själva

Då vi alla är ödmjuka och snälla

Förstående gentemot varandra

Och vem skulle inte vilja uppleva det?

För själv så skulle jag inte vilja missa det för allt

smör i Småland

Ja, bara så att ni vet

Jag önskar att jag kunde leva för alltid

för alltid för alltid...

Ken Cassel
19/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-19 12:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin önskan om fred och frihet i en hel evighet...
2014-10-21

  Peter Olausson VIP
ja, så mycket att uppleva. Men vi är ju också alla delar av det gemensamma att vara människa - på det viset är vi alla odödliga. Delar av en fantastisk helhet. - Peter
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel