Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen tid


Lite lugn och ro för sig själv en stund

för att i själen

kunna orka leva och känna lite frid

Det som de allra flesta människor måste ha

för att kunna leva och må bra

Fungera..

Ken Cassel
19/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 13:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt så man kan varva ner...
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel