Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla vindar kommer in

och greppar tag om varje liv och lem som är ute
Får dem att börja längta in
Längta hem
För höstmörkret gör sig påmind med regn och rusk
och döda löv i högar på marken
Men där går det visst någon i regnrock och krattar
bort alla löven nere vid den så vackra parken
medan en liten pojke trotsar vädret och leker
med sin barkbåt vid den lilla dammen
En liten stor båt som han har döpt till Arken

Kalla vindar kommer in i höstmörkret och smeker ens kind
så att man börjar längta in
Längta hem
Burr
Vad kyligt det är
Men det är då som man tar fram en frisbee och börjar kasta
till varann för att få upp värmen
För numera är det inne att vara ute trots väder och vind
då man inte låter sådana bagateller som väder
bli till några som helst besvär...

Ken Cassel
19/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-19 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel