Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en väldigt nära vän som var ett fantastiskt stöd under en mycket tung tid i mitt liv... älskar dig för det...


Klokstöd


.::::::.. ...:::::::.
Klokstöd tokstöd
================
klok som en bokstöd du var
====================
mitt stöd i nöd väckte mig åter
======================
upptäckte den glöd som falnat
=================
plötsligt sjuda av
========
liv
##
..…......#……...#
…......#…….#
.…….#…..#
..……..#…..###
..……..#….###
..……..#...####
...…....#…####
..….…#..####
….###
#
#




Fri vers av småbusig
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-04 10:39



Bookmark and Share


  småbusig
Ordet "en" är faktiskt ytterst medvetet valt... tanken är "klok... tok... klok som en bok"... där ordet "stöd" är själva temat för dikten...
2006-04-04

  Pulsatilla
Det var den vackraste text jag sett, på alla sätt!!!!!
Rörd!
2006-04-04

  Markattan
Härligt och fantasifyllt alster med mycket tacksamhet och värme inbäddat.
Ett riktigt litet konstverk.

(Kanske borde du ändra från "en bokstöd" till "ett".)
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

småbusig
småbusig