Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bindgalet trollbunden

  

vidöppna sinnen fångar intryck

och hjärtan som slår i vild frenesi

kroppar som plötsligt krampar

och kvävda skrik i skön harmoni

hur kan jag göra annat

 

      än att älska att älska att älska med dig!




Fri vers av småbusig
Läst 654 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-03 13:30



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Härlig text!
Skulle själv vridit titeln lite till:
"Trollbunden i kärleksbojor eller "bojad av kärlekstroll"
Den gör mig varm.
Tack!
(bojkottar betyg)
2006-05-03

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

småbusig
småbusig