favorit i repris

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

favorit i repris




En ridå, ett skratt och en sprucken fasad

 

 ni skrattade när ridån gick upp

men bakom blodröd mun och vitpudrat ansikte

grät clownen med brustet hjärta




Fri vers av småbusig
Läst 779 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-07 16:31



Bookmark and Share


  Filosofen2
Alltid en mask är en börda, men sakta kan man våga ta av den.....


Bra text, bra innehåll...
2011-03-14

  nattig
Man behöver inte ha blodröd mun och vitpudrat ansikte, men det kanske underlättar. Livets ridå kan också vara grym o skoningslös. \"Gillar\" Denna text.
2007-05-06

  Sanningsägaren VIP
Wow, så snygg i sin enkelhet.
Tack!
(betyg är jag emot)
2006-04-10

  Cris
Huga!
Känslan i denna är enorm
snyggt skrivet.. bakom masken
döljer sig verkligheten..
2006-04-08

  Pulsatilla
Hugg i magtrakten fick jag av denna!
Så tänkvärt!
2006-04-07

  Ola Rydberg
sorglig men bra och tankvärd
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

småbusig
småbusig