Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns alltid mer än ett sätt att se på något


Borta bra men korven den har två

  

du är inte glömd

...bara förhalad tills jag pratat med någon annan

 

 




Fri vers av småbusig
Läst 576 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-18 12:58



Bookmark and Share


  småbusig
Vågar inte tänka på vad som händer om man träffar på en rädd korv... man vet inte vad den kan ta för sig ;)
2008-04-28

  Pitbullpudelns kärna
En bra korv reder sig själv!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

småbusig
småbusig