Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittlande nära

  

aldrig längre från dig

än ett ögonblick

ett halvt hjärtslag

än en tanke

 

tillsammans




Fri vers av småbusig
Läst 622 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-23 09:36



Bookmark and Share


  Zara VIP
aldrig längre från dig

än ett ögonblick

ett halvt hjärtslag


- dne delen! mums!

/Z
2006-06-12

  Pulsatilla
Just sååå ska det ju vara!
2006-04-24

  anneluca
Graffiti-Poesi..... Kul! :-)
2006-04-23

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

småbusig
småbusig