fiktiv rappakalja" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiktiv rappakalja


Åt vem...

 

åt vem är min penna väl ämnad

att skriva en vers eller två

att lätta mitt hjärta, min tanke

att berätta hur innerst jag mår

 

åt vem är min penna väl ämnad

du ser det jag låter dig se

att lätta mitt hjärta, min tanke

jag skriver en rad eller tre

 

åt vem är min penna väl ämnad

de ord jag vill du ska höra

att lätta mitt hjärta, min tanke

de viskar jag ömt i ditt öra

 

åt vem är min penna väl ämnad

har svårt att skriva ner ord

att lätta mitt hjärta, min tanke

söker febrilt inspiration

 




Fri vers av småbusig
Läst 537 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-17 13:17



Bookmark and Share


  J.E Larsson
instämmer, härligt att läsa.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

småbusig
småbusig