Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En erotisk dröm

Jag vill smaka på dig. Det börjar pirra i mitt underliv och jag blir alldeles varm du hjälper mig av med byxor och trosor, jag kan inte få av mig kläderna fort nog. Jag lägger mig på rygg i sängen och särar på mina ben, du lägger dig mellan mina lår och låter tungspetsen snudda min clitoris, det går som skälvningar genom min kropp.

Du låter din tunga virvla runt runt clitoris, jag ligger och njuter av detta underbara, du älskar att ge mig njutning. Jag vill trycka mig mot dig, trycka dig mot mig, du trycker din tunga in i mig ut och in, det är härligt efter ett tag så vill jag inget hellre än att känna din grova kuk i mig, då du ger mig total tillfredsställelse.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 11:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag har en längre tid nu gått kring i tillvaron som förstått att den kvinnliga sidan i dig bara måste få komma till uttryck, sökandes sina mentala multipla orgasmer.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson