Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text syftar på drömmar


Nattens härskare

Om nätterna vid rör mig
du plockar isär och förbinder mig
du skrämmer mig
du klyver av alla mina sinnen
tills jag blir helt naken inför dig
din styrka blir uppenbar när du andas mot mig
du bläddrar genom mig och fyller mitt inre med bilder

Likt en spindeloffer blir jag fastklistrad i din näthinna
du visar mitt liv i fragment
ibland flyger jag
ibland badar dåtiden i framtidens atmosfär
ibland möter jag alla människor som för alltid lämnat dig
ibland är allt så perfekt att jag nästan blir rädd

Du är nattens mörka eko som jag ständigt försöker fly ifrån
ändå är det du som känner mitt inre bäst




Fri vers av Nafisa
Läst 494 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-20 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läckert, sinnligt och lite skrämmande, allt i en delikat cocktail
2014-12-11

  Lena Själsöga Keijser
hjärtmöte
2014-10-24

  Undine
Fantastiskt! Dina ord döljer så mycket vackert, så mycket mörkt och skrämmande. Starkt!
2014-10-24

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2014-10-21

  Tobias Haglund
Fint om en komplicerad beroendesituation i ett förhållande! Snyggt gjort!
2014-10-20

    Bo Malte
fint...
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa