Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det än gäller


Håll hoppet uppe, min vän

För det får man aldrig tappa bort då allt

kan gå åt helvete

Så det gäller att tänka positivt hur negativt

saker och ting än må vara

För hoppet är kanske det enda som man har kvar

då risken annars är stor att det är en själv

som illa far

Så vad det än gäller

Håll hoppet uppe, min vän

Ett gott råd bara

Stoppa det i fickan så att du alltid har det

med dig på vägen...

Ken Cassel
20/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel