Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fingertoppar så ömma

utforskar han hennes kropp från topp till tå där de
ligger tillsammans i den stora soffan
medan tv´n är på
För han smeker henne lite varsamt och fint på de
erogena zonerna
De känsliga ställena
Små retas lite med dem
Kittlar dem
Nyper på dem lite försiktigt
Känner hur hennes kropp lite lätt börjar att
skälva av åtrå
Så fingertoppar så ömma är inte att förkasta
då de verkligen kan få någon annan att må
Men för att det ska fungera så måste man minst
vara två
Fråga mig inte varför
Det bara är så...

Ken Cassel
20/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-20 16:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ömhet är inte att förakta...fint...
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel