Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu blommar rosen


En ros i oktober

Ännu blommar rosor

i min trädgård

men den kupar sina 

kronblad som om

den vet att kylan

är på väg

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-20 19:31



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Du målar bilder med vackra ord. Bilderna blir till färger.
2014-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan läsa mycket i naturen...
så fint...
2014-10-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
vackrast
2014-10-21

    Birgersdotter VIP
Vackert
2014-10-21

    ej medlem längre
Vackert.
2014-10-21

  Lars Hedlin
Så fin :) Gillas!
2014-10-21

  Rozsi.kovacs

Så vackert att ännu få ta del av
vackra Rosor i höstens ankomst

2014-10-21

  TT
...fin och skir reflektion...
2014-10-21

  Angel of love
Jätte fint beskrivet, och ja nu börjar trädgården gå till vila.
2014-10-20

    ej medlem längre

Mycket vacker,
kupade kronblad likas så ...
2014-10-20

    ej medlem längre
Fin, sagolik tanke.
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP