Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets roman

Varje människa går omkring

som en ännu ej avslutad roman

som väntar på slutkapitlet

Dag för dag

vänder vi blad

Händelse

läggs till händelse

Livslögner kommer till;

dramatiserar historien

Kärlek, svek, lögner,mobbing

konflikträdsla, hård kamp

besvikelser, glädje,

 sorg, orättvisor

brustna illusioner

framgångar, motgångar

 

Vilken brygd. Vilken mustig brygd!

Eau-de-vie!




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP