Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stundens barn

Poesi är skör materia

När jag blir ombedd

att läsa en av mina dikter

-ur minnet

säger jag:

En dikt är ett stundens barn

Inte kan jag då bara fram en

ur minnets lagerhylla




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-21 12:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en stelnad fossil kan den
Också
vara skriven,

Tills den öppnar upp sig
I läsarens öga

Som en blomknopp

Långt efter det
Att allas våra dagar
Är borta.
2014-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt! Jag måste se den för att minnas.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP