Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett öga

Ett öga som ser
då du inte ler
Ett öga som gråter
en vän som förlåter
Ett öga som blöder
för mina bröder
Ett öga som gläds
som ej alls räds
är ett öga som lever
Ett öga som upplever
är själens spegel




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-21 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP