Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en Jordgubbe


som gick vilse i skogen då han helt plötsligt

träffade på tre fagra damer där två av dem var tvillingar

Tre charmanta damer som presenterar sig som

Hallon och tvillingarna Smultron och Hjortron

Glad i hågen som Jordgubben blev när han stötte på dem

syltade han genast in sig med dom alla tre

för att tillsammans lite senare smälta ihop till en

och bli till Drottning sylt

Gott att ha på våfflan med lite vaniljglass på...

Ken Cassel
22/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-22 13:10



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Underbart och himla roligt att läsa...:)))
2014-10-22

    Sefarge VIP
Men där är ju Du.
ResenärGenomLivet!
Hopp in i Syltburken
Du länge saknade.
Och Tack till Diktaren!
För härlig humoristisk
Intelligent text.
Så här i Höstrusket
:);)
2014-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vart tog blåbäret vägen...han ska vara med om det är drottningsylt...:-)))
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel