Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon viskade i mitt öra att Hamlet var en tragedi

 

ack och ve
det splittrade glaset faller
stenen ligger där
över ån över ån över ån
jag gick
rotblöt med händerna
i den svarta jorden
och jag grät

varför ska allt vara så svårt
att gå hem när det
är kallt
som ett benrangel
dinglande i 
sitt eget snöre
är jag
där på vägen

Och livet är en teater
är det sagt
sista ordet
sista raden
och jag grät
fastän allt vatten
är detsamma

jag gick över ån
utan att förstå
hur nära
jag var

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-22 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP