Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mörkt ute


Det är svart

Det är natt

Och det är kallt

Därför inte den endaste själ ute förutom en lurvig

helgrå katt som har en brun råtta i munnen

som den har sprungit ifatt

Dödat

Men som nu så sakta strövar hemåt igen innan

solen kommer släpandes med gryningen

Den som sticker så i ögonen

Och för att den, den kommande kvällen åter måste ut

på ett nytt pass på sitt revir då det gäller att ha

sitt huvud på sitt skaft...

Det är mörkt ute!

Ken Cassel
22/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-22 21:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är mörkt. Önskar dej en god natt...
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel