Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var en punkare före dig, punkdjävul


Din jävla färsking

Fattaru inte att du är lite efter din tid

För nu är det funkare som gäller

Som är inne

På modet

Och kan du inte höra hur det svänger och se hur

brudarna på en bara hänger

Klänger

Så ta av dig dina stålplattor till kängor du

för här ska dansas och inte sparkas

på några vänner eller ovänner

Fattaru det, punkdjävul

Så du ska inte komma här och komma

För jag var en punkare före dig...

Ken Cassel
22/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-22 22:16



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
http://youtu.be/2HtPhGf5AQE

2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel