Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste ha tur med tärningen


om du vill spela tuff i Fia med knuff utan något ruff

För det är så lätt att man får både en och annan

liten puff rätt ner i någons annans skuff

då man genast blir hemkörd till dörren

och får börja om igen

Och då man inte längre är så tuff..


Du måste ha tur med tärningen

Tur i spel eller tur i kärleken

Ja, det är den stora frågan det...?

Ken Cassel
22/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel