Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder ur en gårdag på sjukhuset


EKG

Mellan ett hjärtslag och nästa
en ås
mitt i aortans deltaland
en klack
i kroppens mörka flöden
en utkikspunkt
där horisonten blir synlig
men inget
bortom randens slut

dit det löper stigar
genom svarta djungler

dit människor vandrar
till rytmen av trummorna


Ännu är jag här
på jorden




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-23 08:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, min vän! Måtte du vara ok! *Kram*
2014-11-03

  Lena Själsöga Keijser
detta är en vacker bild av ekg
säger; endast du kan skriva den så

och ja

du är här
du
är
2014-11-01

    Tommy M
Fin spännvidd mellan elektrokardiogrammet och livsgåtan!
2014-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande dikt i fina bilder om livets hemligheter.

2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP