Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte än


Jag kan inte säga det

inte nu

jag vet jag måste

men inte än


Kärleken

det kan födas
så mycket mer av den

det är den som lever längst


Kanske ska vi aldrig dö


Jag kan inte säga adjö till dej

inte än












Fri vers av bittemi VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-25 14:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-28

    ej medlem längre
En text med en stor känsla i.
2014-10-28

  Lars Hedlin
En evig känsla!
2014-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
O, din dikt känns långt in i hjärtat...
det är klart att man inte vill säga adjö, inte än...man vill hålla kvar så länge det går...
2014-10-26

    ej medlem längre
"Kärleken" och "det är den som lever längst"
Vilken fantastiskt fin mening!

2014-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Dikt som griper tag om hjärtat! Så är det ju. Man vill vänta i det längsta.
2014-10-25

    ej medlem längre
Gripande stark, verkligen...
2014-10-25

  Bibbi VIP
Stark text.
2014-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
Ger tankar och känslor.
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP