Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens näring

Det är inte bara timmarna, minuterna eller sekunderna som jag behöver

inte heller doften av stulna fragment

eller två händer som är sammanflätade i mörkret

eller orden som har fastnat i strupen på grund av alla känslor

utan helheten som får själen att tindra av lycka




Fri vers av Nafisa
Läst 397 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-23 13:07



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Man känner varje känsla och berörighet i denna starka poesi!! Tycker om!
2015-06-09

  Connie
Precis så, fina klokord! Jag bokmärker denna diamant!
2014-10-26

  Lena Själsöga Keijser
du skriver
visdom
du skriver skönhet
2014-10-24

  Lars Hedlin
Just så mycket bra ;) kram
2014-10-24

  genni VIP
Åh, säger mycket...fint!
2014-10-24

  Tobias Haglund
Fint. Många mycket fina meningar i denna! Bra gjort!
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa