Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortom stormarna och galenskapen

bortom lidelserna:
barnets förvrängda spegelbild
ett tomt skal som skrumpnar
urkramat all saft

bortom stormarna och galenskapen
återstår vad som hållit ihop allt:
detta
det är inte mycket att se

återstår att reflektera
men till nytta för vem? 





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-23 14:55



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
du sätter ord på mina funderingar idag. ja, till nytta för vem? kanske själva reflektionen är en spegelbild? som aldrig ändrar sig, men som ser olika ut i olika ljus?
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger