Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lev innifrån och ut....möt och bli bemött


Vakenhet i nuet

Meditera mera

Finn stillheten

Lugnet och friden

Lev det enkla livet

Älska och du blir

ÄLSKAD




Fri vers av WyS VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-23 17:33



Bookmark and Share


  i af apa
sant! jag borde
mera...
2014-10-23

  M:tin
Fint!!!!
2014-10-23

  M M Mannheim VIP
Håller på för fullt, fint att du skrev det som dikt!
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en hel rad med visa råd...
så bra...
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP