Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är så jävla ung och dum hela tiden*

ehrr
jag vill bli kallad för lamkött av din mamma
du är 80-talist och börjar tappa håret
vill fråga varför du fortfarande bor hemma
vill säga åt din kropp att sluta stirra på mina ögon
vill sätta mig bredvid dig och känna blodet brinna
explodera i ditt huvud, skrika "du är killen med hjärtat av guld"
och nej,
känner inte dig
men
det är med dig jag vill bli gammal




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-23 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött