Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara gå. Nu.


Gå, gå, gå
Medan tid finnes
Klättra vidare
Följ ditt eget spår

Fort, fort, fort
Ge dig av
Medan tid finnes
Och tröst fortfarande kan ges

Nu, nu, nu
Innan mossan växer
Innan orken tryter
Och fötterna växer fast

Iväg, iväg, iväg
Fönstret är öppet
Dörren på glänt
Tiden är mogen.

Du klarar det.

Gå.

Bara gå.




Fri vers (Prosapoesi) av Glitr
Läst 635 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-23 23:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra om att gå vidare i
livet.
2014-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Får en känsla av en inre röst som talar.
2014-11-03

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt framfört ,)
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr