Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite nonsensvers


I SAGANS SKAFFERI



Ja kan inte låta bli
att rota,å föra... å in i titta
me mina fingrar röra... i sagans skafferi
där kan man ju hitta
som i sin egen ficka
något att äta
något att dricka.

På alla hyllor... i alla bås
där kan något fås...
krokodil-fil me randig zebrasås
en tandig tigersmörgås
som trampat sig fram
från Afrikas savann.

Ja puppa, peppar, pumpa... pudding å pastej
jag bjuder dig
en nyligen stekt å skapad... ankpaka
som man skrapat å fyllt
me noshörningssylt

Sen...........
gapa å svälj
tappad på butelj
är snabelsaft å full-i-rullan-tårta
men visst får´u ta in... å påta
i en nyslungad lejonkonung
inlagd i honung
å stekt i ugn.

Lugn.........
klinga me glasen... låt dom slås
håll i gaffeln å asietten
nu kommer eferrätten som få´s
med flodhäst-läsk å elefantens ägg-öra
om sen ni mäktar förgöra...
en prima puma-pure
då kan ni få höra
en vrålande succe´.

Till giraff-kaffet kan ni få smaka
en kackerlacka-kaka
å en klunk av husets vårtsvins-vin
jo man tackar, jo man tackar
detta kan man hitta i
sagans skafferi.




Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-24 16:49



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Tyvärr, slut på lager... men prova vår
mediokra åkersorks-tårta.
2014-10-25

  Glitr
Fantasifullt! Läckert!
2014-10-24

    hippsomhapp Hepp
Vilken sagolik meny! Skulle jag kunna få in två full-i-rullan-tårta tack!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP