Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråsvart ändrar färg ( choka )



jag är gråsvart jord

du känslig luft, röd eld

som slutat flamma -

men ur askan kliver stolt falk,

fjädrar sotiga

lyser starkt i det gråa;

bara några kliv

återstår tills födelsen

är fullbordad!

du ser dig själv nu -

allt klarnar för dig,

det var inte askan du

skulle vila i:

det var flamman som

skulle bära dig

genast när modet växt klart,

askans grå släppt fram färg






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inger mod
2014-10-30

  Lena Själsöga Keijser
modgivande
2014-10-29

  Yrre VIP
Ljuvligt hoppingivande denna!
2014-10-29

  Ljusletaren
Så underbart ordat ... jag riktigt bra ordat om livet/kram
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran