Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn och rusk


i flera dagar gör en inte så speciellt stursk

Kaxig

Någonting som en behagar

Grått och trist väder hela tiden

Och det är ingen större mening att man klagar

då solgudarna ändå inte lyssnar på en

Får det istället att börja regna ännu mera antagligen

För inte ens med en dans tittar solen fram

bakom hörnet då vädret tycks ha sina egna lagar

Våran vanliga otur...

Ken Cassel
25/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 12:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag vaknade av solskenet idag... hoppas du också kan glädja dej åt det...
2014-10-26

  anits VIP
Nu får det bli sol och vackert väder några dagar efter allt regnande!
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel