Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vipera


Mitt hjärta bränner

av feber

efter ormens heta hugg.


Min smärta är ett irrbloss.

I mörkret

blir min själ en grav.








Fri vers av Katinka VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-25 13:35



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Sötma! Ursnyggt svärtat!
2014-11-28

  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört!
2014-10-26

  Lena Själsöga Keijser
bilden är stark
"ändå"

ser jag insikten skimra
du håller ljuset i din hand
hjärthand
2014-10-25

  ULJO
Fint
2014-10-25

  Ingrid Trolle
Oh, så vackert,
smärtsamt och
mycket berörande
2014-10-25

    ej medlem längre
Å så fint; Min smärta är ett irrbloss


2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP