Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dom gråa molnen


döljer sig det vackra vädret i väntan på

att åter bli upptäckt av människans glada miner

då de gråa molnen skingras och tar till flykt

från dess himmel

Och livet leker ännu en gång..

Ken Cassel
25/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-25 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel