Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon kommer att betala

Någon kommer att betala dyrt.
Mina skulder. All min skam.
Smärtan. Bortträngningarna.
Mitt liv ska någon få betala.




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-26 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar