Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten i tvåsamheten

Du tar mig med storm
varje gång
Men jag kan inte skilja på om det pirrar
för att det är tryggt att ha någon
(och det råkade vara du som kom i min väg)
eller om det är för att
du är du
Du som är så fin och öm
och viker mina knän




Fri vers av mentalistid
Läst 293 gånger
Publicerad 2014-10-26 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid