Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark(are) utan dig

Jag ska vara så stark utan dig
Inte låta någon trycka ner mig
så som du gjorde

Jag ska vara så öppen utan dig
För då var jag rädd att avslöja något
om hur vi hade det,
egentligen

Jag ska vara så fantastisk utan dig
Inte låta ord som sårat påverka bilden av mig själv

Du ska aldrig få komma åt mig något mer
Jag ska vara så stark utan dig




Fri vers av mentalistid
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-26 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid