Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen som fick bägaren att rinna över

Utelåst av min egen inneboende efter att ha varit
bortrest under hela helgen
Och det är bara ett misstag av hur många misstag
som helst under det senaste året
Listan kan göras lång
Men jag är så jävla trött nu på att behöva vara hans farsa
Karln är ju ändå fyrtiofem år gammal för helvete
Så nu får det vara nog
Den sista ska han vara ute ur mitt hem...

Ken Cassel
26/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-26 17:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ops...ja, det var nog droppen...
2014-10-28

    AgnesKenshin
Oj. Till slut finns det inte längre kvar nå ttålamod, undra om det inte borde skett tidigare? men förhasta sig vill man ej, för än brann kanske hoppet om förbättring...
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel