Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigarettens exponering

claes!!!!
du har inte tagit ut soporna, din jävel
det luktar finska pinnar och cigarettfimp i hela lägenheten
alla glödlampor är utbrunna sedan länge
GET A LIFE, MAN
where is your creativity?
where is your mekanism?
"i skövde med ett gammalt jävla kk"




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-26 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött