Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

666






när man var liten
var man var bara en på miljonen
och det var helt ok









Fri vers (Fri form) av trött
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-26 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött