Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skedlikt



du håller
om mig


skedlikt


kupar dina
starka händer
runt mina bröst


lika naket
som ordlöst

känner jag
din manlighet


skedlikt


känner tydligt
hur natten viskar
löften


när dina fingertoppar
trevar sig fram
runt höften


skedlikt


snart pulserar
vi bortom tiden


i lustens
evighet





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-27 06:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
natts löften väl beskrivna; liksom kropps ...
2014-11-09

  Connie
Låter helt underbart!
2014-11-06

  Lars Hedlin
*ler* Helt underbart i ord och känsla ;) Man kan inte låta bli att le <3
2014-10-27

    ej medlem längre
Ljuvlig att läsa..
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek!
2014-10-27

    Bo Malte
fint...
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell