Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med några få sprickor i molntäcket


lyckas solen till sist tränga igenom med sina varma

solstrålar ner mot marken

I alla fall med några stycken

För genast så ser man det lite ljusare på tillvaron

ifrån det där gråa och trista helt avslaget

mörka och dystra

Tack televerket för det..

Ken Cassel
27/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-27 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel