Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars i Väduren, Uranus på Ascendenten

Mars i Väduren
i kombination med
Uranus på Ascendenten
kan bli impulsivt, rakt på,
ärligt - direktkommunikation
utan omvändningar:
en idé räcker,
sedan vill man ha det gjort,
verkställa, gå vidare
som ingenting hade hänt -
nya utmaningar väntar ju
fast så känns det inte
på förhand, - allt kan göras
allt kan ändras på,
ingenting är på ett sätt blott,
kombinationen vidgar synen
på världen, och tingens
beständighet..och känslors
också för den delen;
allt nytt är intressant,
sedan tappas geisten lätt:
" prövat ", funkat eller ej,
nya äventyr bakom hörnet.
ombytligt? kortsiktigt ?
förhastat? huvudlöst?
njae; astrologi ger ofta svaren
så man slipper grubbla;
man ges vid födelsen
förutsättningar
som är olika för alla,
men man får också
genom astrologin
förståelse för
sin natur och andras,
förlåtelse, medkänsla,
självkännedom
hjälper en att leva
med sig själv och andra,
göra det bästa av det man fått.








Fri vers (Prosapoesi) av Tarantaran
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-28 12:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för denna
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran