Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma till skott

Slita sig ifrån sin lathet och ta tag i det
som man måste göra
Gå ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten
innan nästa pass börjar
Att åka och köpa några glödlampor så att man kan få
lite lyse i vardagsrummet då de gamla är trasiga
Att ta mopeden och åka till Skogskyrkogården
och lägga ett par oljeljus vid Eriks grav
Bästa vännen som körde ihjäl sig på motorcykel
för trettioen år sedan
Fan vad tiden går fort
Saknar honom än idag
Så nu måste jag komma till skott så att jag hinner
med allt det här
Så ni får ha en fortsatt bra dag...

Ken Cassel
28/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-28 16:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Där petade du på en öm punkt...det finns mycket man skulle behöva hinna med...
2014-10-30

    Sefarge VIP
Tack för uppryckande
Fin Dikt.I ärlighetens
Namn.Det känns!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel