Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni är mitt bollplank


Det kändes inget bra

när hon sa att när vi ska träffas så är det bara
som vänner
Max en kram eller så
Blir förvånad
Inte så speciellt uppmuntrande när hon får en
att känna att hon inte tycker om mig längre
och helst bara skulle vilja innan vi ens har träffats
att jag åter hemåt går
För sådant där går väl per automatik om man pussar
på varandra eller inte
då man inte har några förutbestämda förhållningsregler
som man måste följa till punkt och pricka
För nu har hon i alla fall fått det att kännas helt fel
Att vi ska träffas på helt fel grunder
Och jag vill inte vara den som tränger mig på
För då får det hellre vara
Får nog ringa och berätta det här för henne...

Ken Cassel
28/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-28 20:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgliga ord, men det är nog bäst att tala om hur man känner det...
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel