Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svåraste som finns

Förhållanden
Att kunna synkronisera sig med en annan människa
med allt det vardagliga och med allt det privata
Att kunna smälta ihop till en då man ständigt möter upp
varandra på halva vägen
och gör saker och ting tillsammans
Att på så sätt försöka få förhållandet att hålla ihop
i vått och torrt
då man även älskar varandra av hela sitt hjärta
För gör man det kan man till slut känna av
och dela varandras glädje eller smärta på gott och ont
Ja, det är mycket som måste fungera
Så förhållanden är inte det lättaste alla gånger
utan det allra svåraste
Men skam den som ger sig att inte försöka hitta
kärleken sin i livet..

Ken Cassel
28/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-28 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel