Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På planeten Förnuft och Känsla

är alla berörda över den senaste negativa utvecklingen
Att allt fler människor föredrar att leva i ensamheten
istället för i den så gemensamma
och goda kärleken
I par
Inget bra
Inget bra alls
Så nu vill alla invånare på planeten försöka
bryta den trenden genom att anordna
den största festen i manna minne
En gigantisk fest där snabbdejting står på tapeten
Det som de nu hoppas ska göra hela skillnaden
så folk vill börja bo och leva
tillsammans igen
Trots kanske alla hinder som ligger där
och skräpar på vägen
Att de alla nu ska ta sina förnuft och känslor tillfånga
och skippa den så många gånger långa ensamheten
Det som ingen egentligen vill ha, när det kommer till kritan
muttrar jag..

Ken Cassel
29/10-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel