Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min spegelbild

" Är livet en kuliss"

förändras

allt eftersom vi byter
skådespelare

som speglar vårt inre

Våra frågor
söker svar

Ibland får du vänta

Det finns ingen som
kan eller vill ge svar

på just din undran

Möter jag bara mig
själv......

Min spegelbild








Fri vers av WyS VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-29 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I altet och i hjärtat av det som är möter vi den enda helheten som är oss alla jag du vi...kram
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP